Web Design

Web Design

Seiring dengan perkembangan dunia teknologi ict, laman web merupakan medium komunikasi dan penyebaran maklumat yang popular pada zaman ini.

Laman web juga adalah gerbang kepada dunia untuk mengenali suatu perniagaan, perkhidmatan ataupun organisasi. Memiliki design laman web yang baik akan meningkatkan kredibiliti perniagaan anda.

Sebagai contoh seorang pelanggan menjumpai perniagaan anda di google.com, apabila mereka melihat lamab web anda kemas dan profesinal, ini sudah tentu meningkatkan kepercayaan pelanggan terhadap perniagaan ataupun perkhidmatan anda.

Bagaimana Kami Dapat Membantu Anda ?

Sama ada anda seorang individu ataupun pemilik perniagaan, kami sedia membantu anda untuk memiliki design laman web yang kemas dan profesional. Apa yang paling menarik ialah design  laman web yang turut dioptimasikan untuk pelbagai skrin seperti ipad, iphone ataupun peranti android.

Disamping itu kami membangunkan laman web menggunakan CMS (Content Managment System ). Sistem ini akan memudahkan anda untuk mengemaskini maklumat yang terkandung dalam laman web. Ia dilengkapi dengan editor WYSIWYG (Apa Yang Anda Lihat, Itu Yang Anda Dapat).

Anda tidak perlu kemahiran teknikal yang tinggi untuk mengendalikannya. Cukup jika anda tahu menngunakan Microsof Word. Ini dapat menjimatkan kos jika anda ingin menambah halaman atau mengemaskini maklumat. Tidak perlu lagi meminta pereka laman web anda melakukannya.

Pakej Harga Laman Web Cms

[css3_grid id=’Web Design’]

Leave a Reply

Your email address will not be published.