Tempahan Sampul Raya Printing

sampul raya printing services

Anda sedang mencari tempat buat sampul duit raya printing? Ingin tempah sampul raya? Sampul raya antara salah satu medium terbaik untuk menambahkan penjenamaan dan pengiklanan pada perniagaan anda pada sambutan hari raya ini. Kami boleh membantu anda mencetak sampul raya jenama anda sendiri.

Material Sampul Duit Raya

Kami menawarkan dua jenis kertas yang berbeza untuk sampul duit raya iaitu gloss art paper 130 gsm dan linen paper 140gsm.

Material gloss art paper pilihan popular keranahasil cetakan yang berkilat dan warna yang terang. Kemasan sampul raya permukaan gloss ini mencipta nampak profesional yang sesuai untuk acara korporat atau majlis khas sambutan hari raya.

Kertas linen, sebaliknya, menawarkan rupa yang lebih tradisional dan elegan. Permukaan bertekstur memberikan sentuhan unik dan canggih pada sampul raya anda, menjadikannya sesuai untuk majlis sambutan hari raya nanti.

Free Ready Made Design Sampul Raya

Kami memahami bahawa design sampul raya anda adalah sama pentingnya dengan bahan yang dicetak. Itulah sebabnya kami menawarkan koleksi design sampul raya ready made percuma untuk dipilih oleh pelanggan kami. Pasukan designer kami juga boleh bekerjasama untuk membuat visual preview sampul raya sebelum proses cetakan dibuat.

Dan yang paling terbaik? Kami menawarkan penghantaran percuma ke semananjung Malaysia, jadi anda tidak perlu risau tentang sebarang kos tambahan.

Tempahan Sampul Duit Raya

Jika anda berminat membuat tempahan sampul duit raya, boleh melayari laman web Sampul Raya Printing di https://www.sampulraya.com.my/