Roll Up Bunting Banner

Dapatkan Roll Up Bunting Banner Stand Aluminium Yang Berkualiti. Material Bunting Synthetic Paper Resolusi Cetakan Sehingga 1200dpi. Terdapat Beberapa Size Pilihan Roll Up Stand

Roll Up Bunting dengan beg simpanan yang amat mudah dipasang dan dibawa kemana saja. Amat Sesuai untuk ruang niaga dalaman, bilik seminar atau kaunter informasi dan penerangan.

Untuk material bunting kami menggunakan kertas sintetik bagi bahan cetakan ideal bagi jenis roll up. Didatangkan dengan kemasan akhir Matt Lamination.

Cetakan Bunting Berkualiti

Cetakan buntingmenggunakan synthetic paper dengan resolusi 1200dpi menghasilkan imej yang jelas yang sesuai untuk kegunaan indoor

01. Hight Resolution

Resolusi cetakan yang tinggi sehingga 1200dpi menjadikan imej pada bunting lebih ‘sharp’ dengan kualiti setanding gambar foto.

synthetic paper

02. Synthetic Paper

Menggunakan material synthetic paper berkualiti yang seringkali digunakan untuk indoor display menggunakan stand.

03. Lamination

Pilihan kemasan akhir pada bunting matt lamination menjadikan bunting anda lebih menarik.

Mudah Digunakan

Untuk menggunakan roll up bunting ini, anda hanya perlu tarik keluar bunting ini dan sangkutkan dengan batang aluminium yang dibekalkan sekali di dalam roll up stand aluminium tersebut.

Selepas menggunakannya, anda hanya perlu tarik keluar batang aluminium dan lepaskan perlahan-lahan. Ianya akan bergulung kembali di dalam casing aluminium tersebut. Masukkan dalam beg, dan simpan.

Gambar Roll Up Bunting

Berikut antara roll up bunting yang telah siap. Roll Up Bunting ni amat sesuai diletakkan di ruang niaga dalaman, bilik seminar atau kaunter informasi dan penerangan

roll up stand
roll up banner stand
bunting roll up
roll up bunting

Roll Up Bunting Standard Size Malaysia

Terdapat Beberapa Size Roll Up Stand Bunting

The most common measurement for roll up bunting is feet.

Size In FeetSize In Inches
2 x 6 feet24 x 60 inches
2.5 x 6.5 feet30 x 78 inches
3 x 6.5 feet36 x 78 inches
5 x 6.5 feet60 x 78 inches

Berikut size roll up banner bunting yang boleh anda dapati dengan kami dalam ukuran kaki persegi (kps) atau square feet (Sqft). 3 size ini paling banyak ditempah oleh pelanggan kami

roll up bunting

Roll Up Stand Bunting 2 ft x 6.5 ft

Price: RM125

roll up bunting

Roll Up Stand Bunting 2.5 ft x 6.5 ft

Price: RM150

roll up bunting

Roll Up Stand Bunting 5 ft x 6.5 ft

Price: RM420

Penyediaan Artwork

Rekaan Artwork mestilah dihantar kepada kami mengikut saiz Roll Up Stand bunting yang ingin anda tempah. Artwork boleh direka menggunakan perisian Adobe Ilustrator dan Adobe Photoshop. Savekan file dalam format PDF,A.I, PSD, TIFF dan JPEG(High Resolution).

Colour Mode
Sila pastikan bahawa fail artwork anda disimpan menggunakan warna CMYK. Walaupun imej RGB kelihatan baik pada skrin apabila ditukarkan kepada CMYK yang boleh mengubah warna. Kami mengesyorkan penukaran ini dilakukan pada pihak anda supaya anda akan mempunyai kawalan penuh ke atas proses penukaran .

Font
Jika anda menggunakan perisian Adobe Ilustrator, sila create outline pada design artwork anda untuk memastikan font yang anda pilih tidak berubah (missing font) apabila artwork dihantar pada kami. Anda juga boleh memberikan salinan jenis font.

Resolusi
Untuk hasil cetakan terbaik dan cantik, fail artwork mestilah sekurang-kurangnya 150 dpi.  Semakan artwork yang anda hantar adalah percuma.

Jika anda memerlukan khidmat design daripada kami, caj rekaan sekitar RM50-RM60

Cara Hantar Fail Design

Jika anda ada design sendiri boleh hantarkan design tersebut ke email kami atau menggunakan borang tempahan. Untuk fail design yang besar melebihi 25 MB sila upload menggunakan laman web We Transfer. Masukan email penerima [email protected].

Di We transfer membenarkan anda upload fail besar sehingga 2 GB secara percuma. Anda juga boleh menggunakan Google Drive dan masukan penerima email [email protected] dan kongsikan link file tersebut

Senarai Harga Roll Up Bunting

Berikut senarai harga Roll Up Stand mengikut size termasuk cetakan bunting synthetic paper 1200dpi (1 set). #⭐ Menandakan size roll up paling popular dan yang paling banyak ditempah

Roll Up Stand Size Harga
Roll Up Bunting 2 ft x 6 ft ⭐ RM135
Roll Up Bunting 2.5 ft x 6.5 ft ⭐ RM150
Roll Up Bunting 3 ft x 6.5 ft RM240
Deluxe Roll Up Bunting 2.5 ft x 6.5 ft RM270
Luxury Roll Up Bunting 2.5 ft x 6.5 ft RM270
Double Side Roll Up Bunting 2.5 ft x 6.5 ft RM320
Roll Up Bunting 5 ft x 6.5 ft RM420

Dapatkan Harga Diskaun Untuk Tempahan Melebihi 2 Set Roll Up.  Penghantaran juga disediakan ke seluruh semenanjung Malaysia menggunakan khidmat kurier tempatan.

Bagi anda yang berada di Bandar Puteri Bangi, Kajang boleh collect di office kami.  Order siap seawal 2 hari waktu bekerja jika design bunting untuk printing telah ada.

Faq: Roll Up Bunting

Apakah Size Standard Roll Up Bunting?

Terdapat 4 size roll up bunting dalam ukuran kaki (feet ) iaitu size 2 x 6 feet, 2.5 x 6.5 feet, 3 x 6.5 feet dan yang paling besar size 5 x 6.5 feet.

Bagaimana Pula Dengan Material Roll Up Bunting?

Kami membekalkan roll up stand yang diperbuat dari aluminium, manakala material bunting pula menggunakan sintetik paper dengan cetakan 1200dpi untuk hasil gambar lebih jelas.

Apakah Kemasan Akhir Pada Roll Up Bunting Selepas Ianya Dicetak?

Untuk kemasan akhir atau finishing, kami menggunakan matt lamination ke atas bunting tersebut untuk ketahanan dari calar dan menampakkan ianya lebih eksklusif.

Bagaimana Cara Untuk Memasang Roll Up Bunting?

Cara untuk memasang roll up bunting amat mudah. Hanya 5 langkah membolehkan roll up bunting anda sediakan dipasang. 1).Bukakan kaki stand roll up supaya ianya dapat berdiri. 2). Ambil batang aluminum kemudian pasangkan ia supaya jadi memanjang. 3). Setelah itu masukan batang aluminium ke dalam lubang di bahagian roll up stand. 4). Tahan kaki stand roll up up dengan menggunakan kaki anda. 5). Kemudian tarik bunting dan sangkutkan ke atas batang aluminum di bahagian atas sekali.

Senarai Pelanggan

Berikut merupakan sebahagian pelanggan yang telah membuat tempahan dengan kami yang terdiri daripada individu, syarikat swasta, jabatan kerajaan dan NGO. Jadilah sebahagian dari mereka sekarang!

iStudio Print, 10-1, Jalan Puteri 2A/3, Bandar Puteri Bangi, 43000 Kajang, Selangor

We’re open Monday – Friday, 10 a.m. – 6.00 p.m.