Kedai Printing Baju

Adakah anda sedang mencari kedai printing baju area Bangi, Nilai, Kajang? Sememangnya kamilah yang anda cari selama ini. Kedai kami beroperasi di Bandar Puteri Bangi, Kajang.Tempah printing baju untuk kegunaan anda seperti tshirt untuk kolej, sekolah, tshirt family day, persatuan, sthirt muslimah dan semua jenis printing baju insyallah kami terima.

Whatsapp

Tshirt Printing 

printing baju

Silkscreen Printing

Kami menggunakan kaedah silkscreen printing pada baju tshirt untuk lebih mudah dan jimat. Harga bergantung pada kuantiti dan jumlah warna cetakan pada tshirt. Jika anda nak tempah kuantiti yang banyak dan cetakan warna yang kurang, insyallah harga akan jadi sangat murah

Heatpress Printing

Cetakan heatpress transfer amat sesuai untuk design yang full colour, nama individu, no dan logo dengan tempahan tshirt sedikit. Menggunakan Vinyl sticker kemudian di press menggunakan mesin heatpress [M.O.Q 10]

heatpress printing
sulaman berkomputer

Embroidery

Sulaman berkomputer pada baju tshirt untuk sulam nama, logo, website yang biasanya amat sesuai untuk baju berkolar dan kemeja korporat. Lain-lain baju pun boleh sulam mengikut kehendak pelanggan.

Brand Tshirt Ready Made Untuk Printing

Kami menggunakan tshirt brand orensport yang berkualiti dan keseterdiaaan stok yang mencukupi. Selain itu untuk tshirt roundneck cottob brand pilihan lain seperti Rians, Foursquare, Alam Fashion dan Gildan

Katalog Tshirt Untuk Printing Dan Embroidery

Berikut jenis-jenis tshirt yang boleh anda pilih untuk tempahan tshirt printing atau sulaman. Banyak warna dan design pilihan yang terdapat pada katalog. Brand tshirt OREN SPORT

Tshirt Roundneck Cotton

Click me!

Tshirt Jersi

Click me!

Tshirt Honeycomb

Click me!

FAQ: Tshirt Printing

Berikut soalan lazim berkaitan tempahan printing baju beserta jawapan.

Berapakah Minimum Tempahan Printing Baju?

Minimum tempahan tshirt ready made serendah 10 helai dan ke atas untuk semua jenis cetakan dan sulaman. Untuk tempahan tshirt custom made minimum order serendah 30 helai dan ke atas.

Apakah Jenis-jenis Tshirt Yang Pihak Encik Bekalkan?

Kami ada beberapa jenis tshirt ready made yang sedia di pilih seperti tshirt roundneck 100% cotton, tshirt jersi, tshirt kolar honeycomb, baju korporat dan baju muslimah. Apa yang menarik banyak pilihan warna yang cantik.

Size Paling Besar Sampai Size Berapa?

Size baju dari size XS sehingga size 3XL bagi kebanyakan baju tshirt. Size baju 5XL hanya terdapat pada sesetengah warna baju tshirt roundneck 100% cotton, jersi dan baju korporat sahaja. Baju budak hanya untuk tshirt roundneck cotton dan roundneck jersi sahaja yang sesuai untuk umur 3 tahun ke atas. Anda boleh rujuk keseterdiaaan size yang tedapat pada katalog baju.

Berapa Lama Tempahan Baju Tshirt Akan Siap?

Tempahan tshirt mengambil masa 8-12 hari waktu bekerja bagi tshirt ready made untuk cetakan silkcreen, heatpress dan sulaman. Bagaimanapun tempoh tempahan bergantung pada kuantiti tempahan dan production kami pada waktu itu.

Boleh Tak Kalau Nak Tengok Sample Baju?

Boleh, anda digalakan datang untuk melihat jenis kain dengan lebih dekat dan hasil cetakan dan sulaman. Boleh dapatkan harga atau terus order.