Sistem Sekuriti Untuk Keluarga Dan Aset Anda

Dapatkan Sebutharga Sekarang!

Whatsapp

Servis Pasang CCTV, Alarm, Autogate & Door Access

Kami memberikan perkhidmatan pasang CCTV, Alarm, Autogate & Door Acsess untuk rumah, kedai atau pejabat. Cover area di Bangi, Bandar Bukit Mahkota, Bandar Seri Putra, Kajang, Putrajaya, Shah Alam, Kuala Lumpur dan kawasan lembah klang.

Servis memasang CCTV ataupun Televisyen Litar Tertutup. Pemilik kedai, pejabat ataupun rumah boleh memantau aktiviti cctv melalui telefon pengguna.

Anda nak pasang Door Accsess untuk pejabat? Kami memberikan perkhidmatan pemasangan Akses Kawalan Pintu ke tempat anda. Tingkatkan security pejabat anda

Kini anda tak perlu buka pagar pintu ketika ingin masuk ke rumah. Dapatkan Autogate atau pagar automatik untuk kediaman yang boleh meningkatkan lagi sekuriti keselamatan anda.

Perlukan sistem penggera keselamatan untuk rumah, pejabat atau premis perniagaan anda? Dapatkan sistem alarm keselamatan untuk tingkatkan lagi security tempat anda.

Kelebihan Memasang CCTV & Sistem Sekuriti

01

Kewujudan sistem sekuriti sperti CCTV sebagai faktor pencegahan jenayah di kedai, rumah, pejabat atau premis anda

02

Rakaman CCTV boleh dijadikan bahan bukti apabila berlakunya sesuatu jenayah di tempat anda.

03

CCTV sebagai alat memantau untuk memonitor keadaan dan kegiatan di dalam premis atau rumah anda.

Kawasan Perkhidmatan CCTV & Security Sistem

Kami merupakan syarikat bumiputera yang menyediakan perkhidmatan pemasangan CCTV, Alarm, Door Acsess dan Autogate ke tempat anda. Servis meliputi kawasan lembah klang terutamanya di kawasan berikut:

  • Bandar Seri Putra / Bandar Bukit Mahkota / Nilai
  • Bandar Baru Bangi / Kajang / Semenyih
  • Shah Alam / Puchong / Subang
  • Kuala Lumpur / Petaling Jaya / Ampang
  • Cyberjaya / Putrajaya / Sepang

Antara tempat yang boleh kami pasang seperti rumah persendirian, bangunan sekolah, surau, masjid, pejabat, pangsapuri, pasaraya, hospital, taska, tadika, restoran, premis kerajaan dan lain-lain tempat lagi.

0133803646 (En Arul)

© 2020 • IBIZNESS NETWORK