E-Commerce

Laman web E-commerce juga dikenali kedai online amat sesuai untuk anda yang mempunyai produk untuk dipasarkan melalui internet. Sama ada produk fizikal ataupun produk digital, sistem e-commece ini dapat membantu anda menguruskan produk, tempahan dan pelanggan dengan lebih sistematik.

[slider] [slide image_width=”650″ image_height=”413″ link=”https://www.istudio.my/portfolio-web/” title=”Sistem E-Commerce” alt_text=”check it out” auto_resize=”true”]https://www.istudio.my/wp-content/uploads/2012/12/putrashop1.png[/slide] [slide image_width=”650″ image_height=”413″ link=”https://www.istudio.my/portfolio-web/” title=”E-Commerce” alt_text=”check it out” auto_resize=”true”]https://www.istudio.my/wp-content/uploads/2012/12/ecommerce2.png[/slide] [/slider]

Berikut Adalah Ciri- ciri Menarik Laman Web E-commerce

[pane title=”Laporan Jualan”] Anda dengan mudah boleh menyemak keseluruhan prestasi jualan, membuat pemantauan jualan harian, jualan bulanan, jualan produk individu, jualan paling laris dan jumlah perolehan tertinggi [/pane] [pane title=”Pelanggan Dan Pesanan”] Setiap pelanggan disediakan halaman akaun masing-masing dimana mereka boleh mengemaskini data seperti alamat penghantaran dan alamat bil, ulasan produk dan menyemak status pesanan lama dan terkini, menyunting maklumat peribadi dan menukar kata laluan. [/pane] [pane title=”Pengurusan Produk Dan Stock”] Uruskan produk dan stok dengan mudah dengan sistem e-commerce. [/pane] [pane title=”Kaedah Pembayaran”] Sistem e-commerce kami menyokong pelbagai jenis gerbang pembayaran popular  termasuk bank tempatan diantaranya seperti berikut :

  • PayPal Dan Kad Kredit
  • Google Checkout
  • Ipay 88 Untuk Bank Tempatan
  • Inspire Commerce
  • Authorize.net
[/pane] [pane title=”Kadar Kos Penghantaran”] Dengan adanya tetapan penghantaran komprehensif terbina dalam yang membenarkan anda menentukan kos penghantaran setiap produk atau menyatakan kadar sama rata untuk kesemua jenis produk dan anda juga boleh menawarkan penghantaran percuma.

Terdapat  juga pilihan table rate shipping (jadual kadar penghantaran) untuk menentukan kadar penghantaran berlainan mengikut negara atau ukuran berat dalam unit jisim yang berbeza.[/pane] [pane title=”Invoice Automatik”] Invoice akan dikirimkan secara automatik melalui email pelanggan anda apabila pesanan dibuat. [/pane]

Pakej Harga E-Commerce

[css3_grid id=’ECOMMERCE’]

Leave a Reply

Your email address will not be published.